STYL - KABO

20.08.2015 11:44

Mezinárodní veletrhy módy, obuvi a koženého zboží
STYL a KABO

jsou jediným místem koncentrace poptávky a nabídky v módní branži pro Českou republiku, Slovensko a země střední a východní Evropy. Vystavovatelům nabízí unikátní možnost prezentovat nové kolekce v atraktivním a exkluzivním prostředí moderních pavilonů. Veletrhy módy, které probíhají dvakrát do roka v únorovém a srpnovém termínu, si zachovávají kontraktační charakter určený k setkávání odborníků a obchodníků v oblasti textilního, oděvního a kožedělného průmyslu.

 

Veletrh módy STYL je obchodním vrcholem módního průmyslu pro trh České republiky, Slovenska a zemí východní Evropy již od roku 1993. Vystavovatelé z více než 15 zemí světa zde nabízejí a předvádějí obchodníkům a nákupčím nové kolekce na příští sezony v jednotlivých branžích (klasická móda, volnočasová móda, dětská a těhotenská móda, spodní prádlo/plavky). Pravidelně jsou zde zastoupeny i formou profesionálních módních přehlídek kolekce českých a evropských osobností módní tvorby i nastupující generace návrhářů. V rámci bohatého doprovodného programu, mohou obchodníci shlédnout nabízené kolekce 4x denně i na velkém přehlídkovém mole. Součástí veletrhu STYL je i nabídka bižuterie a oděvních doplňků.

Veletrh obuvi KABO je nejprestižnější odborná přehlídka produkce českých a zahraničních výrobců obuvi, koženého zboží a doplňků v České a Slovenské republice. Prezentují se nejen výrobci obuvi a kožených doplňků, ale i většina "světových značek" prostřednictvím tuzemských distributorů . Spolupracujícím partnerem veletrhu KABO je veletrh obuvi GDS mateřské společnosti Messe Düsseldorf. 

více info na www.bvv.cz/styl-kabo/

 

Doprovodný program :  www.bvv.cz/styl-kabo/srpen-2015/doprovodny-program/

 

Kontakt

twephoto Přerov instagram.com/_twephoto_

facebook.com/TwePhotography
poppy.s@seznam.cz